Pretraga

Vesti, 12. avgust 2016

iBanking najbolja inovacija 2016. godine u Societe Generale grupi

NF Innova rešenje za digitalnu banku Societe Generale Srbija proglašeno je za najbolju inovaciju 2016 u Societe Generale grupi

Societe Generale Group, koja posluje u 66 država, progalsila je eBanking platformu u Societe Generale Srbija banci, razvijenu od strane NF Innove, za najinovativnije retail rešenje u 2016 godini u okviru grupacije.

Sa lansiranjem online ekspoziture banka je unapredila svoju e-banking platformu nudeći mogućnost dobijanja brzih kredit, dozvoljenog minusa na tekućem računu, otvaranja štednih računa, oročenih depozita, direktnih zaduženja i trajnih naloga. Societe Generale banaka je takođe prva banka u regionu koja je uvela digitalni potpis, kao i aplikaciju za video pozive u realnom vremenu koja omogućava klijentima banke da sve svoje poslove i bankarske servise obavlja bez odlaska u banku.

Societe Generale Bank – Prva digitalna banka u Srbiji

Societe Generale je prva na srpskom tržištu uvela digitalni potpis i kroz e-banking platformu prvi put je omogućeno da se ceo proces apliciranja za bankarske usluge obavi putem digitalnih kanala, počev od prijavljivanja za uslugu pa do digitalnog potpisivanja dokumenata i ugovora. Među podržanim online uslugama nalaze se i odobravanje dozvoljenog minusa i keš kredita, kao i online otvaranje štednog računa i oročenje novca. Klijenti Societe Generale banke koji poseduju sertifikate za digitalno potpisivanje dokumenata mogu sve navedene poslove da obave iz svoje kuće ili kancelarije.


Povratak na: Vesti