Pretraga

Vesti, 18. februar 2015

Vladimir Popović novi CEO Sage

Goran Đaković, Predsednik i Igor Pavlica, Generalni direktor kompanije Saga, od 18. februara 2015. godine prešli su na funkciju Savetnika generalnog direktora kao Članovi nadzornog organa Sage. Operativno upravljanje kompanijom preuzeo je Vladimir Popović kao CEO.

Vladimir Popović je rođen u Beogradu 1973. godine, gde je završio Matematičku gimnaziju. Diplomirao je na ETF-u 1997. godine. Vladimir ima više od 17 godina iskustva u međunarodnoj IT industriji. Kompaniji New Frontier Group, čija je Saga članica, priključio se u maju 2012. godine gde je radio na poziciji Direktora prodaje NFG grupe. Od 1. avgusta 2014. godine nalazio se na poziciji Izvršnog direktora prodaje u kompaniji Saga. Oženjen je i otac je dvoje dece. Govori srpski, engleski i nemački jezik.

"Kada smo pre 25 godina počinjali, želeli smo da napravimo ozbiljnu, stabilnu i najuspešniju IT kompaniju u Srbiji u čemu smo bez sumnje uspeli. Za uspešan razvoj svake kompanije neophodno da se ona konstantno menja, prilagođava trendovima na tržištu i upotpunjuje novim ljudima. U Popoviću vidimo snagu koja će Sagu voditi ka 50. rođendanu kao najveću i najuspešniju kompaniju u regionu." – Izjavio je Goran Đaković, Savetnik generalnog direktora.

"Vršeći funkciju Direktora prodaje, Popović je pokazao da deli naše ambicije koje se tiču poslovanja Sage i da će, ne samo održati, već i učvrstiti Saginu lidersku poziciju koju je ona zasluženo stekla tokom 25 godina poslovanja. Zbog toga imamo puno poverenje u Popovićeve sposobnosti da efikasno rukovodi kompanijom Saga" – reči su Igora Pavlice, Savetnika generalnog direktora, nakon postavljanja Vladimira Popovića na novu dužnost.

Povratak na: Vesti