Pretraga

Vesti,  7. oktobar 2014

Infofest 2014

Saga ekskluzivni učesnik XXI Festivala informatičkih dostignuća

Ovogodišnji festival informatičkih dostignuća, Infofest 2014, održan je od 28. septembra do 4. oktobra u hotelu Maestral u Budvi. Saga, ekskluzivni učesnik ovog festivala, jedna je od retkih kompanija koja je prisustvovala na svim dosadašnjim konferencijama.

U skladu sa tim renomeom Saga je imala priliku da se predstavi stručnom auditorijumu koji su činili IT menadžeri i stručnjaci iz 26 država. Svoj slot za prezentaciju Saga je ustupila Predragu Milutinoviću, IT menadžeru, Porto Montenegro, koji je govorio na temu IT sistema u hotelu Regent. Saga je za potrebe ovog reprezentativnog turističkog objekta najviše klase izgradila LAN mrežu, implementirala fizičku kontrolu pristupa i video nadzor, isporučila i instalirala serversku infrastrukturu. Celokupno rešenje izvedeno je u skladu sa standardima koji su zahtevani u objektima ove vrste, gde komunikacija između gostiju i zaposlenih, diskretna sigurnost i bezbednost i opšta pouzdanost usluga, čine nerazdvojno iskustvo najzahtevnijih gostiju, naviknutih na najviši nivo usluga i sadržaja.

U okviru savetovanja „Savremeni bezbednosni izazovi u ICT svetu“, na temu Cyber bezbednosti u finansijskom sektoru Viktor Varga, Menadžer poslovnog razvoja u Sagi održao je prezentaciju „Zaštita web aplikacija, hacking ili cyber kriminal“. On se osvrnuo bezbednosne izazove s kojima se finansijske kompanije sreću u modernom poslovanju, kao i načine na koje ti izazovi mogu da se efikasno reše.

Saga je dobila i priznanje Infofest-a za kontinuirani kvalitet potvrđen učešćem na svim dosadašnjim Festivalima informatičkih dostignuća.

Povratak na: Vesti