Pretraga

Vesti,  7. juli 2014

Saga dvostruki pobednik prve odbojkaške Vip biznis lige

Prvi odbojkaški turnir Vip biznis lige bio je organizovan 5. jula u okviru CEV evropskog šampionata u odbojci na pesku - Masters Novi Sad 2014.

Takmičenje je održano pre utakmica za treće i prvo mesto evropskog šampionata. Sve utakmice Vip biznis lige igrale su se na jedan dobijen set do 15 poena, a finale se igralo na dva dobijena seta. Među 14 prijavljenih ekipa bile su i dve Sagine – Saga 1 i OK MOJ – Saga 2. Turnir je bio veoma jak jer su mnogi učesnici bili bivši aktivni odbojkaši. Sagine ekipe igrale su u različitim granama žreba, tako da su teoretski mogle da se sretnu samo u finalu. Zahvaljujući uspešnim nastupima tako se i desilo. Nakon uzbudljivog i napetog meča turnir je osvojila ekipa OK MOJ - Saga 2, dok je treće mesto zauzela ekipa Odbojkaškog saveza Srbije. Nagrade za tri prvoplasirane ekipe dodelio je naš proslavljeni odbojkaški as Vladimir Grbić.

Saga je ovim dvostrukim uspehom na prvoj Vip biznis ligi još jednom pokazala ozbiljnost pristupa svakom poslu, bilo da se radi o implementaciji novih IT rešenja, ili na sportskom terenu. Upravo ovakav pobednički duh je ono što Sagu izdvaja iz mora drugih kompanija i što nas čini liderom u poslu kojim se bavimo.

Povratak na: Vesti