Pretraga

Vesti, 16. april 2014

Radionica na temu motivacije na Rudarsko-geološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, Vladan Živanović, izvršni direktor u kompaniji Saga, održao je za studente završnih godina radionicu na temu motivacije.

„Karijera i ja“ je serija radionica i predavanja koje je Centar za razvoj karijere organizovao za studente sa ciljem da ih upozna i pripremi za njihov budući poslovni život. Ta predavanja su obuhvatala različite teme vezane za poslovanje i njihovo aktivno uključivanje u poslovne procese. Studenti su tokom ovog perioda imali priliku da prođu kroz važne teme kao što su pravljenje održivih i ljudski vođenih i efikasnih timova, uspešnost kroz činjenje drugih uspešnim i rukovođenje talentima kroz organizaciju.

Tokom trajanja ovog ciklusa menjane su lokacije predavanja i radionica, kao i predavači. Radionicu na temu motivacije održao je Vladan Živanović, menadžer sa velikim iskustvom koji je svoju karijeru izgradio u velikim domaćim i internacionalnim kompanijama. On je u interaktivnoj formi, kroz nekoliko prezentacija, prikazivanjem kratkih filmova na temu motivacije i kroz diskusije sa prisutnim studentima ukazao na neke detalje na koje moraju da obrate pažnju ukoliko žele da napreduju i da imaju uspešnu karijeru.

Povratak na: Vesti