Pretraga

Vesti, 21. novembar 2014

Sagin rođendan

Kompanija Saga d.o.o. Beograd osnovana je 21. novembra 1989. godine i od tada beleži konstantan rast i uspeh. Od male privatne IT firme sa nekoliko zaposlenih narasla je u jednu od najuspešnijih kompanija u Srbiji. Rast kompanije nastavljen je otvaranjem kancelarija u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, kao i akvizicijom preduzeća u Srbiji koja su se na tržištu probila sopstvenim inovativnim rešenjima. Sagino širenje van granica bivše Jugoslavije obezbeđeno je ulaskom u strateško partnerstvo sa New Frontier Group, najperspektivnijom grupacijom ITC preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi, koju je Gartner 2012. godine svrstao među 10 najuspešnijih sistem-integratorskih kompanija na tržištima na kojima posluje.

Saga danas proslavlja značajan jubilej – četvrt veka uspešnog poslovanja.To je podatak kojim malo koja IT kompanija u Srbiji i regionu može da se pohvali i na najbolji način oslikava Sagine vrline - odlično poznavanje tržišta, dokazanu sposobnost zaposlenih i uspešno ostvarenje vizije menadžmenta. Već godinama Saga je, prema zvaničnim podacima, najuspešniji sistem-integrator u Srbiji i jedna je od najvećih IT kompanija u regionu, a nalazi se i među 100 najvećih kompanija u Srbiji uopšte. Upravo zahvaljujući Sagi, mnoge kompanije u Srbiji i regionu su unapredile i modernizovale svoje poslovanje.

Danas Saga zaokružuje period od 100 uspešnih kvartala, sa istim željama kao i pre 25 godina. Da i dalje napreduje i da svojim znanjem i iskustvom oblikuje budućnost. Da ovaj "srebrni" jubilej pretvori u zlatni, zlatni u platinasti i da pomenute uspešne kvartale pretvori u uspešne godine poslovanja.

Povratak na: Vesti