Pretraga

Vesti, 15. novembar 2016

Cisco je pokrenuo easylease program finansiranja

Jedan od naših partnera, kompanija Cisco je u saradnji sa Cisco Finance partnerom, UniCredit Leasing pokrenula easylease program finansiranja u Srbiji, kreiran sa ciljem da pomogne preduzećima da brzo i jednostavno nabave tehnologiju izuzetnog kvaliteta, sa minimalnom početnom investicijom i pristupačnim mesečnim ratama.

Mala i srednja preduzeća, ali i velike kompanije razumeju da je uticaj koji tehnologija ima na biznis veliki. Uvođenje prave tehnologije u poslovanje često predstavlja razliku između uspeha i promašaja. Međutim, uvođenje novih tehnoloških rešenja je uvek veliki izdatak i predstavlja pravi izazov za finansije preduzeća.

Easylease program finansiranja je osmišljen kako bi biznis sektor dobio podršku za uvođenje inovacija, osavremenjivanje i unapređenje poslovanja bez velikih početnih troškova.

Klijentima u Srbiji ovaj program omogućava brzu i jednostavnu nabavku kompletnih “end-to-end” rešenja, uključujući hardver, softver i usluge u maksimalnom iznosu od 250.000 evra, sa iznosom kamatne stope od 0% i rokom otplate od 24 meseca. Zahvaljujući ovom programu, početna investicija klijenta, odnosno učešće, iznosi 10% od neto vrednosti opreme, što ostavlja dodatni prostor za ulaganje sredstava u druge projekte. VIše o ovoj ponudi možete saznati na ovom linku.

Povratak na: Vesti