Pretraga

Vesti,  6. april 2012

Dani prakse na FON-u

Savez Studenata Fakulteta organizacionih nauka, Studentski parlament i AIESEC organizovali su dvodnevni skup, „Dani prakse“, događaj koji studentima omogućava da se upoznaju sa radom uspešnih kompanija, kao i da saznaju šta kompanije nude od praksi. Saga, kao društveno odgovorna kompanija koja ima veru u potencijal mladih ljudi, sa zadovoljstvom se odazvala pozivu AIESEC-a da prisustvuje ovom događaju.

Na Saginom štandu, studenti su mogli da se upoznaju sa portfolijom kompanije, kakvi profili zanimanja su interesantni za Sagu, kao i informacije o mogućnostima prakse u našoj kompaniji. Veoma smo zadovoljni što je veliki broj studenata iskoristio priliku da stupi u kontakt sa predstavnicima naše kompanije i što se interesovao za naše poslovanje.

Drugog dana konferencije organizovano je takmičenje izrade studije slučaja na zadatu temu na kome su učestvovale grupe studenata sa FON-a, dok su mentori timova bili predstavnici kompanija. Naš predstavnik bila je Tijana Zetko, koordinator za edukacije, koja je imala priliku da pruži podršku ovim mladim ljudima da se pokažu u najboljem svetlu. Tim koji je radio pod Saginim „pokroviteljstvom“ osvojio je prvo mesto.

Nakon celokupnog događaja, upriličen je koktel za sve učesnike, gde su predstavnici kompanija, studenti, članovi organizacionog tima i predavači sa fakulteta razmenili kontakte i iskustva.

Povratak na: Vesti