Objavljeno: 29. 11. 2017 in Vesti i događaji

Predstavili smo se studentima BIT-a

Otvori galeriju

Prva generacija studenata škole programiranja imala je priliku da sazna sve o našoj kompaniji, kao i da sazna više o React-u od naših kolega.

Naše kolege Sofija Čerović, direktor Sektora za upravljanje ljudskim resursima i Miloš Nedeljković, direktor Sektora za razvoj korisničkog interfejsa predstavili su našu kompaniju prvoj grupi studenata Beogradskog instituta za tehnologiju – BIT. BIT je novoosnovana škola za programiranje, a prvi kurs koji su organizovali je kurs JavaScript (React). Koleginica Sofija je predstavila kompaniju, sa posebnim osvrtom na rad sektora koji se bave softverskim rešenjima. Takođe, predstavila je kako dolazimo do novih kandidata i kako izgledaju procesi selekcije. Studentima je dočarala kompanijsku kulturu koja vlada kod nas, kakva je atmosfera među zaposlenima, koliko ulažemo u razvoj zaposlenih, kroz obuke, radionice i team buildinge.

Nakon predstavljanja kompanije, Miloš je glavni fokus stavio na primenu React-a i funkcionalnog programiranja u front end aplikacijama kompleksnih poslovnih sistema. Pre toga, Miloš je iz prve ruke ispričao kako izgleda posao programera, šta su izazovi i šta jedan programer može da očekuje od karijere. Studenti su bili prezadovoljni Miloševim izlaganjem, jer je dosta pričao o temi o kojoj uče, pokazivao primere i dao im mnogo korisnih saveta.

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas