Objavljeno: 25. 12. 2017 in Vesti i događaji

NF Innova učesnik prestižne Finovate Europe 2018 konferencije

Otvori galeriju

Sa ponosom objavljujemo da je NF Innova, naša ćerka kompanija, izabrana da učestvuje na Finovate Europe 2018 konferenciji. 

Sa ponosom objavljujemo da je NF Innova, naša ćerka kompanija, izabrana da učestvuje na Finovate Europe 2018 konferenciji. Vidimo se u Londonu, od 06. do 09. marta, gde će prezentovati  inovacije  svog iBanking rešenja, koje je proglašeno za vodeće evropsko rešenje u okviru IDC MarketScape izveštaja. iBanking rešenje pokazuje kako se inovativne marketinške ideje mogu primeniti u Fin Tech industriji sa ciljem obezbeđenja najboljeg mogućeg iskustva za sve korisnike.

Pridružite nam se u Londonu.

ABOUT FINOVATE EUROPE:

FinovateEurope je demo-based konferencija za inovativne startupe i osnovane kompanije u polju bankarskih i finansijskih tehnologija. Održava se u Londonu i ovaj događaj daje uvid u prepoznatljiv pogled na budućnost novca putem brzog, intimnog i jedinstvenog formata. FinovateEurope organizuje The Finovate Group. Ukoliko želite da vidite fotografije ili video sa prethodnih konferencija, kao i da saznata više infomracija o događaju, posetite www.finovate.com.

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas