Objavljeno: 13. 10. 2017 in Vesti i događaji

IT-SA 2017 - bili smo na najvećem evropskom sajmu na temu IT Security

Otvori galeriju

Učestvovali smo na IT-SA konferenciji koja se održala od 10. do 12. oktobra u Ninbergu. IT-SA je jedan od najvećih sajmova u Evropi koji se bavi temom IT bezbednosti, a mi smo zajedno sa novim partnerom Inoventica imali zajednički nastup i predstavili naša Security rešenja.

IT-SA se smatra jednom od najznačajnijih IT bezbednosnih konferencija u svetu, i taj ugled je postigla samo nekoliko godina nakon premijere. U 2016. godini  bilo je više od 10.000 posetilaca, a ukupno 490 kompanija predstavilo je svoje proizvode i usluge.

Saga je kao jedna od vodećih kompanija u ovoj oblasti u regionu, uzela zajedničko učešće sa kompanijom Inoventica iz Rusije. Na konferenciji smo predstavili naš Security Operations Center i sa potencijalnim korisnicima pričali o prednostima našeg rešenja. 

Saga SOC (Security Operations Center) predstavlja fleksibilni outsourcing IT security usluga. IT security ili Cybersecurity u današnje vreme nije samo jedna od funkcija IT operacija, već predstavlja ključni element važan za celokupno poslovanje kompanije. Pored toga pretnje i izazovi u ovoj oblasti postaju sve složenije i zahtevaju stalni „awareness“ i stalna ulaganja u vidu ljudskih i tehničkih resursa. Outsourcing IT security usluga može da predstavlja optimalan odgovor na ove izazove, smanjujući rizike u poslovanju uz smanjenje kako kapitalnih tako i operativnih ulaganja.

Grupa kompanija INOVENTICA je prvi IT operater u Rusiji koji implementira rešenja za stvaranje javnih, hibridnih i privatnih "oblaka" na nacionalnom nivou. Partneri i klijenti grupe INOVENTICA su vladine institucije i odeljenja, SMB, velike korporacije, solution provajderi, telekomunikacioni operateri, hosting provajderi, softverski programeri i operateri Data centara.

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas