Objavljeno: 18. 9. 2018 in Vesti i događaji

I ove godine smo podržali UNICEF humanitarni „Fer Plej“ turnir

Otvori galeriju

Od kotizacija timova prikupljeno je preko 800.000 dinara za podršku odeljenju intenzivne nege neonatologije i porodilište GAK “Narodni Front”. 

Na terenu Dynamic sport & Health kluba na Dorćolu održan je UNCEF-ov “Fer Plej” humanitarni turnir u basketu 15.septembra, s ciljem da se prikupe sredstva za unapređenje rada jedinice za neonatologiju, kako bi se prevremeno rođenim i bolesnim bebama obezbedili optimalni uslovi da prežive i napreduju. Od kotizacija timova prikupljeno je preko 800.000 dinara za podršku odeljenju intenzivne nege neonatologije i porodilište GAK “Narodni Front”. 

Direktorka UNICEF-a u Srbiji Regina De Dominicis i nacionalni ambasador UNICEF-a, proslavljeni selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Saša Đorđević otvorili su turnir i poželeli uspeh takmičarima.

Na turniru je učestvovalo 16 ekipa koje su bile sastavljene od predstavnika 14 kompanija. Saga rado podržava ovakve humanitarne inicijative, pa je i ove godine podržala turnir sa dve ekipe. Hvala svim našim kolegama za učešće u ovoj humanitarnoj akciji!

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas